Bruidsnagels


De mooiste dag van je leven.


Je nagels zien er op die geweldige dag natuurlijk fantastisch uit! Of je nu een mooie verlenging wilt door middel van het plaatsen van kunstnagels, leuke originele Bruidsnagels of een naturel manicure alles is mogelijk.


Bruidsnagel Specialist


Bruidsnagels met Acrylnagels in onze studio laten zetten?

Cindy Leestemaker heeft al meer dan 18 jaar ervaring en behoord tot de beste nagelstyliste van Nederland. 

Bruidsnagels laten zetten? 


Wil je kunstnagels dan worden deze enkele dagen voorafgaand in de nagelsalon geplaatst. In overleg bepalen we samen wat de beste behandeling voor jou is. Er is een uitgebreide collectie aan lakken.


Leuk voor bruidjes is French Manicure, dit is een nagel met een roze nagelbed en een witte top. Natuurlijk ook te versieren met bijvoorbeeld één of meerdere Swarovski steentjes. Mocht je open schoenen dragen, French Manicure staat ook heel erg leuk op de teennagels.


Als stralend middelpunt op deze bijzondere dag zul je absoluut op je mooist zijn!

Bruidsnagels laten zetten? 


Voor meer informatie kun je een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Wanneer de telefoon niet opgenomen kan worden, dit kan zijn als wij met een behandeling bezig zijn, spreek dan een bericht in.

Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.


Als stralend middelpunt op deze bijzondere dag zul je absoluut op je mooist zijn!


Als u een nagelstudio met de beste nagelstylisten zoekt dan hoeft u niet meer verder te zoeken u bent hier op het juiste adres.


De nagelstudio van Cindy is een plek waar jij je direct thuis voelt en gastvrij wordt ontvangen met een kopje thee of koffie.

Heb je nog vragen?


Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van bruidsnagels.

Neem gerust een kijkje op onze website.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bellen of berichten via onze contact formulier