Acrylnagels

NAGELSALON

CINDYSSALON                 

cindyssalon.nl

Acrylnagels Cindysssalon.nl

Acrylnagels geeft vooral een goed resultaat bij nagelbuiters en dient als nagelverlening. Acrylnagels noemt men ook wel opbouwnagels en deze nagels worden opgebouwd uit acryl en vloeistof. Het sluit aan bij de natuurlijke vorm van uw eigen nagel. Deze nagels worden voor french manicure gebruikt, de witte smiley wordt tegen de nagelpunt in vorm gebouwd en gevijld. Acryl kan tegen een stootje dus je kunt er alles mee doen.... zelfs typen!


U kunt kiezen voor een zogeheten French Manicure ( wit randje op nagels) of voor een iets minder wit randje of zelfs helemaal roze. Dit wordt gedaan door mensen die eigelijk altijd lakken.


Decoratie tips Dit zijn airbrushtips met een leuke motiefje of print. Dit kunnen o.a. bloemetjes, tijgerprint of vlindertjes zijn..

Als je haar maar goed zit,  hoor je de kappers zeggen

Maar voor velen zijn de handen het visitekaartje. Zij vormen ook vaak het eerste contact, zowel privé als op het werk en wanneer je van jezelf weet dat dat wel goed zit, straal je ook een stukje zekerheid uit..


Er zijn vele redenen waarom het maar niet wil lukken met de nagels de één heeft van naturen broze nagels, de ander is zwanger of beschadigt de toppen te veel tijdens haar wek. Maar niemand heeft een reden het daar dan ook maar bij te laten..


Gebruikmakend van de modernste technieken op het gebied van nagelstyling staat niets je in de weg om goed voor de dag te komen.


Nagelverzoring

Dagelijks smeer je olie op de nagels. Nooit vuil verwijderen met een scherp voorwerp, gebruik een nagelborstel met wat tandpasta. Knip kunstnagels nooit, hierdoor zullen ze barsten gebruik liever een vijl. Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot dan zijn ze te lang en kunt u ze beter korter vijlen. Peuter of trek nooit uw kunstnagels er af.