Nagellakken

NAGELSALON

CINDYSSALON                 

OPI  Nagellak

Ook in onze nagestudio hebben wij OPI nagellakken.

OPI… Omdat uw handen en nagels het allerbeste verdienen! OPI nagellakken staan bekend om hun geweldige glans, fashionable kleuren  Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten. Geen wonder dat het merk geliefd is onder sterren, zoals fam. Kardashians, Gwen Stefani, Katy Perry en de . OPI onderscheidt zich vooral door de uitgebreide kleurencollectie en de hoge kwaliteit van de producten. De nagellakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde. Elk nagellakflesje bevat het revolutionaire ProWide™ penseel voor egaal en streeploos lakken.

Wij hebben een rijme keuze in onze nagelstudio op voorraad. Lees meer.....CDN Shellac

CND Shellac is dé innovatie van CND. Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak combineert.


Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Aangezien shellac ook een hypoallergeen product is, bevat het net als de Brisa gel zeer weinig ‘photo-initiatoren’, hierdoor is een hoge UV-output noodzakelijk, deze wordt alleen geleverd door CND’s UV-lampen.D. Een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen!.

Lees meer....